Elgrossist i Göteborg, Eslöv, Malmö, Lund och Helsingborg 

Vi är din elgrossist i Malmö, Lund, Eslöv och Helsingborg ​

Eslöv Elgross är din lokala elgrossist i Göteborg, Lund, Malmö, Helsingborg och Eslöv. Vi befinner oss i Eslöv men levererar till stora delar av Sverige.

Eslöv Elgross är en välsorterad elgrossist i Eslöv, Lund, Malmö och Helsingborg med en lokal närvaro i Eslöv, Skåne. Utifrån vår huvudbutik kan vi leverera elmaterial från ledande leverantörer och tillverkare till kunder som befinner sig runt om i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Eslöv och resten av Skåne.​

Behov av elgrossist i Malmö, Lund, Eslöv, Göteborg eller Helsingborg?

Behöver du en välsorterad elgrossist i Eslöv, Lund, Helsingborg eller Malmö med hög kompetens inom elmaterial? Då har du kommit rätt. Vi är en väldigt flexibel elgrossist som levererar elmaterial och elartiklar runt om i hela Skåne och Göteborg. Vi vänder oss främst till elinstallatörer, kommuner och företag/industrier över hela Skåne och bland annat städer som Malmö, Helsingborg, Lund, Eslöv samt i Göteborg. Vi vill vara den lilla, lokala elgrossisten i Eslöv med stor flexibilitet och lyhördhet för våra kunders önskemål. Då vi har en stor vana att hantera helhetslösningar levererar vi till hela Skåne.

Eslövs Elgross är välsorterade med elmaterial, elartiklar, armaturer, ljuskällor, m.m, från ledande leverantörer och tillverkare. Med en vass och kompetent personal så finner vi lösningar samt lönsamhet för dig att göra en helhetsleverans med utgångsläge från Eslöv till slutdestination.

Söker ni en elgrossist i Lund, Malmö, Eslöv, Helsingborg & Göteborg:

För beställning av artikel/priser så gå in på vår beställnings enkät. Eller kontakta oss direkt på nr 0413-61840 eller via vår ​mail info@eslovelgross.se

Vi är din elgrossist i Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Eslöv och andra städer i Skåne.

Kontakta oss

Vi på Eslöv Elgross står alltid redo att guida er. Kontakta oss redan idag!